Spotkanie noworoczne Stowarzyszenia

wpis w: Fotoreportaże | 0

Jak co roku, w dniu 17 stycznia 2020 r. w restauracji „Cztery pory…” w Bydgoszczy, po zakończeniu Walnego Zebrania Sprawozdawczego odbyło się Noworoczne Spotkanie Członków Stowarzyszenia. W spotkaniu uczestniczyły 53 osoby – członkowie, sympatycy i zaproszeni goście, między innymi poseł na Sejm RP Jan Szopiński, Radny Miasta Bydgoszczy Robert KUFEL, Przewodniczący Rady Osiedla Błonie Krzysztof KOŁODZIEJCZYK, Mecenas Stowarzyszenia Prezes Zarządu MBU Krzysztof Sosnowski.

Prezes Stowarzyszenia powitał zgromadzonych i wzniósł toast noworoczny.

Do uczestników spotkania skierował kilka słów i życzenia noworoczne nasz bydgoski poseł na Sejm RP.

Senior bydgoskiego lotnictwa płk pil. w st spocz. Stanisław Szajczyk wręczył pamiątkowe medale lotnicze. W dalszej części spotkania uczestnicy prowadzili miłe wspólne rozmowy przy zastawionym stole co zostało uwiecznione na zdjęciach poniżej.

Zarząd Stowarzyszenia ŻPiS 2. KOP składa serdeczne podziękowania wszystkim Członkom, Sympatykom i Gościom za przybycie na spotkanie oraz za stworzenie bardzo miłej atmosfery. Jednocześnie serdecznie zapraszamy wszystkich Członków i Sympatyków Stowarzyszenia do licznego i aktywnego udziału we wszystkich przedsięwzięciach organizowanych w 2020 roku.
Życzymy wszystkim dużo zdrowia, realizacji podjętych wyzwań i wszelkiej pomyślności w 2020 roku.